dimecres, 23 de febrer del 2011

coca de iogurt

Ingredients:
1 iogurt de qualsevol gust.
3/4 de mesura del potet de iogurt d'oli de gira-sol
2 mesures del potet de iogurt de sucre
3 mesures del potet de iogurt de farina.
3 ous
1 sobre de llevadura en pols.
fideus de colorins o de xocolate per decorar.
mantega per la llauna o un poquet d'oli.

Estris: un ribell, un motllo de coca, un batedor manual

Es mescla el iogurt ,l'oli, el sucre, la farina, els tres ous sencers i al final el llevat.
Amb el batedor mesclar bé tots els ingredients.
Posar un poquet d'oli o mantega a dins el motllo. Després posar un poquet de farina i espolsar per llevar el que sobri. Posar el pastó a damunt i ja es pot enfornar.

Forn a 180º, ja encalentit, durant una horeta. Punxar amb un palet per comprovar que ja es cuita.

Bon profit!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada